Prepararem recursos multimedia per la realitat augmentada dels punts de l’itinerari de Montblanc!

La setmana passada vam rependre el treball d’itineraris de realitat augmentada que estem realitzant amb espira. L’enunciat de l’activitat que estem elaborant el podeu trobar al següent enllaç web i per conèixer aquesta aplicació podeu consultar la publicació de 12 d’abril de  al següent enllaç web.

Recordeu que per aquesta setmana cada grup havia de compartir les fotografies dels monuments de Montblanc que tenia assignats en la carpeta compartida de classe i cada membre d’un grup preparar les fitxes dels monuments que tenia assignats 🙂 .

Durant la sessió d’aquesta setmana començarem a elaborar recursos multimedia pels diferents monuments. En el meu cas, he preparat com a exemple un vídeo amb magisto i un collage de fotografies amb slidely.

Enllaç web magisto

Esglesia Sant Miquel

A continuació podeu trobar uns videotutorial de magisto:


+ Info Magisto

Per trobar altres apps per fer aquests recursos multimedia podeu escanejar els els codis qr d’aquest bloc  😉 o consultar el symbaloo que han creat Pau & Oriol amb les apps que heu proposat:

Pau

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *