PER NADAL “AIXÒ NO ÉS VIDA”

cartell4.jpg

 Des de fa un temps alguns professors del nostre centre pensàvem que havíem de fer algun acte per celebrar el Nadal. Pensant, pensant se´ns va acudir que una bona manera seria fer una representació teatral, ja que és una activitat que té molta tradició a l´IES Torre del Palau per part dels alumnes, però que mai havia portat els professorat a escena. I així hem arribat després de molts dies d´assajos el divendres a la tarda a l’estrena  que va tenir lloc el dijous, 20 de desembre de la comèdia “Això no és vida”. Es van fer tres representacions dues pels alumnes del centre i l’última a la nit oberta a tots els públics. A l’obra hi van participar com actrius: Anna Ochoa, Helena Gallard, Ana Alonso, Dulce, Lydia Campà, Empar Sandoval i Rosa Ponsarnau com actriu i directora. L’obra es va poder tirar endavant gràcies a l’ajuda de tot un seguit d’alumnes que es van encarregar dels aspectes tècnics. Albert Sánchez com a tècnic de so, José Manuel Arredondo com a tècnic de llums, Marta Bouso com a tècnic d’imatge i Bea Oteros i Laura Martínez com a regidores. També hi van participar en la gravació i en les  fotografies Ester Caballé i Carlos Ara. Ha estat una experiència molt interessant tant  per les actrius com pel públic i esperem tornar-la a repetir.

06.jpg07.jpg08.jpg09.jpg10.jpg11.jpg12.jpg13.jpg051.jpg14.jpg15.jpg16.jpg041.jpg17.jpg18.jpg021.jpg19.jpg012.jpg

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *