INTERCANVI DE LLIBRES PER SANT JORDI

S’acosta Sant Jordi i a l’escola ja estem preparant l’INTERCANVI DE LLIBRES.

Des del 3 fins al 13 d’abril teniu temps per anar buscant llibres que els vostres fills i filles tenen a casa i que ja no els criden l’atenció o que ja se’ls ha llegit, per portar-los a l’escola i intercanviar-los. Els llibres han d’estar en perfecte estat de conservació i no poden ser llibres de text. Han de ser llibres atractius per a qualsevol nen/a de la mateixa edat que el vostre fill/a. S’acceptarà un màxim de 4 llibres per alumne. Si els llibres estan en condicions de ser exposats i són adequats a nens i nenes de l’edat del vostre fill/a s’entregarà un “VAL PER UN LLIBRE”  per cadascun dels llibres portats.

Si el vostre fill/a és d’educació infantil (P3, P4 o P5) cal que porteu els llibres vosaltres mateixos a la secretaria de l’escola, en horari de 9h a 10h o de 12:30h a 13:30h (els dimecres o els divendres). El dimecres dia 18 a les 12.30h hi haurà la parada d’intercanvi de llibres i haureu d’acompanyar als vostres fills/es a visitar-la per agafar llibres nous.

Si el vostre fill/a és de cicle inicial (1r o 2n) ha de portar-los directament al seu tutor/a que li farà entrega dels vals. El dimecres dia 18 a les 12.30h hi haurà la parada d’intercanvi de llibres i haureu d’acompanyar als vostres fills/es a visitar-la per agafar llibres nous. 

Si el vostre fill/a és de cicle mitjà o superior (3r, 4t, 5è o 6è) també ha de portar-los directament al seu tutor/a que li farà entrega dels vals. Amb tots els llibres recollits es farà una parada que podran visitar amb els tutors/es el dimecres 18 d’abril.

No perdeu els vals ja que no se’n podrà escollir cap sense el val.

Moltes gràcies,

 

La comissió de la biblioteca escolar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *