ANEM A LA BIBLIO

Dins de la programació de foment de la lectura que vam dissenyar el curs passat, s’han organitzat les visites a la biblioteca municipal de la Bisbal del Penedès que van començar la setmana passada. Es tracta d’una activitat que preveu fer visites cada curs d’una part dels alumnes, garantint així que tothom hi farà una visita cada dos anys. Amb aquesta activitat volem fomentar el coneixement d’un recurs molt interessant i apropar als nens i nenes al món de les biblioteques.

Aquesta iniciativa ha estat possible gràcies a la col·laboració que hem establert amb la Biblioteca i especialment per la bona predisposició de l’Anna, la bibliotecaria, que ens ha organitzat una visita amb un conte adaptat a cada una de les edats.

Així mateix, hem iniciat una campanya per a que tots els nens i nenes disposin del carnet de la biblioteca, carnet que podran utilitzar en qualsevol de les biblioteuques de la xarxa pública. En aquesta ocasió han estat més de 70 carnets que obren una porta a la lectura i a la cultura.

Us animem a visitar la biblioteca de la Bisbal, però també que visiteu les biblioteques d’altres pobles o ciutats, a més de gaudir d’una oferta inesgotable de llibres també accedireu a un grapat d’activitats de foment de la lectura.

I per acabar unes fotografies de la visita dels companys de 5è.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *