30 MINUTS I MOLT MÉS A CICLE INICIAL

Aquesta és la primera de 4 notícies que volem dedicar a la implementació aquest any de la programació de 30 minuts de lectura a tots els cursos de l’escola i comencem amb els alumnes de Cicle Inicial. Com ja sabeu l’escola està immersa en una ofensiva per millorar la lectura i la comprensió lectora dels vostres fills i filles i un dels puntals per aquest objectiu és que transmetem la passió per llegir, ras i clar si el agrada llegir, llegiran i si llegeixen tenen assegurat l’èxit escolar.

Cada una de les classes ha preparat activitats de gust i foment de la lectura pels 30 primers minuts de cada un dels dies de la setmana, un dels dies sempre està dedicat a la lectura en anglès. Les principals activitats a primer i segon són:

  • lectura expressiva de les mestres (àlbums il·lustrats, contes, llibres d’educació emocional…)
  • converses literàries (parlem del que hem llegit)
  • lectura silenciosa per part dels alumnes
  • activitats d’atrapats pels llibres
  • recomanacions de llibres per part dels nens i nenes
  • presentació de novetats
  • lectura expressiva per part dels alumnes

A continuació podeu veure unes quantes fotos d’aquestes activitats

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *