Presentació

Els tallers de creació de materials es realitzen en els centres educatius durant un dia en el mes de juny. Consisteix en un grup de docents que es reuneixen en un centre educatiu per crear materials digitals.

Per poder organitzar un taller només et cal una idea, un grup de gent que s’hi vulgui implicar, una data entre el 25 al 29 de juny de 2018 i posar a disposició el teu centre educatiu per fer el taller.

Recollirem les propostes de tallers i les transformarem en una activitat formativa a la qual es podran inscriure les persones que vulguin participar. Les inscripcions als tallers es faran entre el 7 al 20 de juny de 2018. Els tallers tenen una durada de 7 hores reconegudes com a formació del Departament d’Ensenyament.

Els materials creats en el taller es compartiran en aquest mateix web i seran posats a disposició de tota la comunitat educativa.

Aquests tallers estan especialment adreçats als mestres de primària i al professorat de secundària, però també estan oberts a altres professionals interessats en la temàtica.