Avui els mestres ens han aixecat a les 8h, bé, quasi tots estàvem desperts perquè NO hem volgut dormir gaire aquesta nit (cosa que als mestres els ha enfadat una mica bastant… 😈 ))

Després d’esmorzar a les 9h, hem sortit caminant a les aules on els monitors ens esperàven a les 10h per iniciar la sortida en bici fins a l’illa de gràcia. El recorregut han sigut 9 km aprox per un paisatge preciós, i hem après moltes coses interessants sobre el curs del riu Ebre, la seva desembocadura, sediments etc.

Ja tornant cap a l’alberg ens hem queixat del trajecte tan dur en bici (tot i que als mestres no ens enganyen, era per la falta de son acumulada! 😆

13.30h hem dinat: amanida + raviolis amb crema de llet + salsitxes + préssec / natilles xocolata i a les 15h ens hem posat en marxa altra vegada amb la bici. Aquesta vegada direcció una finca particular de cultiu d’arròs. Hem fet 2 grups: el 1r s’han posat descalços dins del fang i han sembrat arròs!, ha sigut una experiència agrícola espectacular! (tot i que algú s’ha posat de fang fins adalt de tot! 🙄 ). El 2n grup ha recorregut la finca i la sèquia per buscar organismes vius pels voltants ( a més, hem aprofitat i ens hem rentat tot el gang!). A 18h ha arribat l’hora de berenar: pera+suc+magdalena i en arribar a l’alberg ha arribat un altre moment superesperat de les colònies…la dutxa!!! guay!!!

A 20.30h hora de sopar: espirals + truita patata amb croquetes + iogurt i a les 21.30h ha començat el joc de nit que ha estat….LA DISCO!! (on molts no han pogut disfrutar perquè s’adormien 😀 )

A les 23.30h tots a les habitacions i a 24h silenci total. Demà s’acaba!!! 😥

14 de maig