Per fi han arribat les colònies!!!

a les 9h hem sortit amb autocar des de l’escola direcció el Deltebre amb unes motxilles…gegants!!!!. A les 10.15h hem parat a esmorzar a Flix i a 12.15h arribàvem a l’alberg MN Antoni Batlle  (Deltebre). Els mestres ens han deixat instal·lar-nos a les habitacions!!!!! i hem tingut temps lliure fins l’hora de dinar (13.30h). A les 15h els monitors de les activitats han vingut a buscar-nos per portar-nos al centre d’estudi. Hem vist un powerpoint amb tota la geografia i dades del Delta de l’Ebre i, ho hem fet en anglès!!!.

A les 16.30h ens han preparat una gymkana a l’ecomuseu: en grups de 5 hem investigat i omplert una fitxa amb la dificultat que…ho havíem de fer sols!! 😎 . Alguns grups no han pogut acabar-la! 😥

Les 18h era l’hora de tornar a peu cap a l’alberg i berenar (suc de fruita + poma + galeta) per després tenir temps lliure fins 20.30h (gràcies a que tenim uns mestres molt enrotllats 😛 )

Avui el menú del sopar ha sigut: amanida + verdura + filet de salmó + flam o taronja

A les 21.30h hem començat l’activitat de nit: un joc nocturn de pistes per l’alberg i…pel cementiri!!! menys mal que portàvem llanternes! quina por hem passat! 🙁

A les 23.30h és l’hora que els mestres ens fan anar a les habitacions i ens han dit que a les 24h SILENCI TOTAL! (tot em fa olorar que algú dormirà molt poc aquesta nit, i que algú es passarà alguna estona al passadis de l’alberg…. 🙄

Mireu i descarregueu els moments del dia!

13 de maig