LES EMOCIONS

El passat divendres dia 22 de gener, la mare de la Blanca de 6èA, va vindre a explicar-nos com funcionen les nostres emocions i petites tècniques per relaxar-nos. Sobretot ens va dir que havíem de ser conscients del que fem en cada moment.

Ens va ensenyar unes tècniques per no posar-nos nerviosos, també va explicar que tenim un 3% de con ciència  i un 97% d’inconsciència i que el nostre cervell tenim entre 15.000 i 33.000 neurones, per això és important concentrar-nos en el que fem en cada moment.

Per acabar ens va donar unes panses, ens les ve fer tastar, i finalment abans de menjar-nos-les ens va fer acomiadar-nos d’elles. Tot això ho havíem de fer molt a poc a poc, i malgrat que no ens van agradar massa… calia fer-ho tot a poc a poc i ben concentrats!

Moltes gràcies Pilar per compartir amb nosaltres!

Blanca Joana i Ares Piedra. Alumnes de 6è

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *