Racó dels escriptors

CURS 2015-16

LA NOTÍCIA

UN VOLCÀ D’ OLOT TORNA A ESTAR EN ERUPCIÓ

Helena Capell. Olot. Un volcà d’ Olot va entrar en erupció el passat 25 de setembre al cap de molts anys.

A les 12:30 un grup de deu alumnes de la Universitat de Barcelona es trobaven fent un estudi i l’explosió els va causar la mort.

La gent d’Olot està molt afectada pel que ha passat. A l’ explotar els trossos de pedra van caure a sobre dels estudiants.

L’última trucada ha estat a les 12:29, just un minut abans de l’ accident. Encara no es coneix la causa del perquè ha tornat a explosionar després de tant temps.

En aquests moments els geòlegs estudien, sobre el terreny, les causes i els efectes de l’ explosió.

ELS METGES DE L’HOSPITAL SANTA MARIA DESCOBREIXEN LA VACUNA CONTRA EL CÀNCER

La setmana passada, un grup de científics del laboratori hospital Santa Maria de Lleida van descobrir una vacuna contra el càncer. Concretament un tumor maligne creat per les pròpies cèl·lules que afecta als òrgans i teixits.

Aquests metges, ja feia anys que investigaven, i després de 10 anys per fi han trobat la solució. A nivell internacional s’ha dit que mig món podria deixar de morir pel càncer, ja que seria com curar la grip o un refredat, ha sigut una de les notícies més felices del món.

Els investigadors han sigut premiats amb 100.000.000 euros, de cada país del món com a mostra de gratitud ara aquesta malaltia no serà res, i milions de persones es salvaran. Es la notícia del segle XI.

Els investigadors: Elena, Raquel, Alejandro i Paula es poden sentir herois ja que són els millors metges del món i ara han començat una nova investigació contra el Ebola.

El Ebola es semblant al càncer però més fort i s’ha infectat a alguns països de la zona africana i si algú l’agafa no se’n salva i esperem que aquests investigadors trobin la solució abans que es contagi a altres països com a Espanya.

Paula Boldú  6è A

 

 

CURS 2014-15

LA DESCRIPCIÓ

Saps de quin personatge es tracta?

És un home jove, personatge de ficció protagonista de pel·lícules i llibres molt coneguts.

Porta unes ulleres negres i rodones, darrera de les quals descobrim uns ulls verds com les fulles dels arbres i una boca petita. Té el coll molt llarg i una pell molt blanca. Du el cabell bastant llarg, llis i castany.

Sempre va vestit amb un uniforme negre i porta una vareta a la mà dreta.  Aquest noi és eixerit i guapo perquè té èxit amb les noies, intel·ligent perquè sap moltes coses i atrevit ja que s’ha d’enfrontar a situacions molt perilloses.

 

Oriol Martínez  5è A

Un bon guitarrista

Us parlaré d’un famós que havia estat el guitarrista del grup “Gun’s and Roses”. Actualment, deu tenir un seixanta anys. Es famós pel barret de copa que porta, i ha fet un dels millors sols de la història. Aquest guitarrista és bastant alt, prim i fort. Té una gran cabellera negra i rinxolada, ulls negres i porta barba de dos dies.

Pel que fa a la manera de ser, podem dir que és sociable, simpàtic i treballador. En els concerts, acostuma a vestir un barret de copa, pantalons de cuir i sense samarreta. Quan no es troba en concert, porta texans, samarreta de màniga curta i ulleres de sol. Li agrada tocar la guitarra i els tatuatges.

Espero us hagi agradat la meva descripció i pugueu endevinar el famós.

Pau Segura 5èB

CURS 2012-13

Els nostres còmics

Trabajamos los tipos de oraciones.

Clara Vidal oraciones

Oraciones Cristina

 

CURS 2011-12

UN AMOR ESTRAMBÒTIC on Storybird

El llapis màgic on Storybird

CURS 2010-11

Invasió sorpresa on Storybird

UNA NINA ENFADADA on Storybird

L’amor no es pot superar on Storybird

L’ESPECTACLE DE LA NÚRIA. on Storybird

UNA ROMANTICA HISTORIA D’AMOR on Storybird

El lleopart te gana!!!! on Storybird

EL NEN QUE NO PARAVA MAI on Storybird

AMICS INTERESPAIALS on Storybird

2 thoughts on “Racó dels escriptors

  1. nuria francino 5éB

    jo m’he llegit un llibre molt xulo que es del batpat”el monstruo de las cloacas” es divertit i es de mooooooooolt misteri. Us el recomano MOOOOOOOOOOOOOLT!!!!!!!!!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *