INTERNET SEGURA

El passat 25 de gener els mossos d’esquadra van venir a l’escola per tractar un tema important en la societat d’avui en dia: Internet segura”.

Per començar, ens van preguntar  quines són les xarxes socials que fem servir i per què . Després ens van fer imaginar la nostra vida sense mòbils i ens van preguntar si deixaríem la porta oberta de casa, o bé, si parlaríem amb desconeguts com si fossin amics nostres,  també si deixaríem les nostres fotografies a desconeguts…

Responent a totes aquestes preguntes vam reflexionar sobre aquest fet i la majoria de nosaltres vam contestar que NO deixaríem la porta oberta de casa, que en cap cas seríem amics de desconeguts, ni donaríem les nostres fotografies a ningú.

L’agent, tot mirant un vídeo, es ha explicat que publicar fotos, fer comentaris,Internet s’ha de vigilar tant com vigilem a la vida real, per què de fet, qualsevol persona les pot utilitzar sense el nostre permís. Per això cal que utilitzem l’eina de privacitat quan entrem a les xarxes socials, de manera que només aquelles persones que autoritzem, podran veure tot allò que posem a les xarxes socials.

Va ser una activitat  directa, divertida, i  com a mínim a partir d’ara vigilarem més amb Internet.

Laura Bobet i Guerau Ortoneda, alumnes de 6é

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *