Intercanvi de postals de nadal

Com ja és tradició a l’escola, quan s’atansa el Nadal, els diferents cursos ens felicitem les festes amb una felicitació gegant elaborada a les classes. L’alumnat de sisè vam intercanviar la postal de Nadal amb EI3, ja que compartim un projecte.

En arribar, els vam  donar la nostra postal,  que era un arbre format per unes boles de paper de seda i verdes i vermelles i en algunes hi havia escrits els seus noms. A canvi, ells ens van recitar un bonic poema i ens van donar la seva postal, plena de boles de tots els colors, amb les seves fotos. Després ens van deixar esmorzar amb ells i jugar una estoneta al pati. Sincerament ens ho passem d’allò més bé i gaudim molt d’aquest apadrinament, creiem que es una experiència fantàstica.

DSCF5592

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *