Apadrinament lector, els de 6è expliquem les nostres vivències

El passat 25 de novembre, a l’escola es va iniciar un nou projecte d’apadrinament lector. En aquest acte d’inauguració, la Blau i el Jordi com a representants dels seus companys de 6è, van llegir un entranyable escrit on explicaven les seves vivències del projecte que comparteixen EI3 i 6è.
Aquest és l’escrit que van redactar i llegir el dia de l’acte d’inauguració de l’apadrinament lector.

Hola, som el Jordi i la Blau, els delegats de 6è.
Aquest és el tercer curs que els nens de Educació Infantil de tres anys i 6è compartim un projecte.
Per a nosaltres l’apadrinament és:
Conèixer els més petits de l’escola, saber estimar-los i sentir-nos estimats.
Ens hem adonat que ens agrada molt ajudar-los (els hi posem la jaqueta, els i cordem la bata, els acompanyem al lavabo),anar a jugar amb ells al pati, acompanyar-los durant l’esmorza, compartir algunes festes de l’escola,…
D’una altra banda, això de fer-nos càrrec dels més petits, no és gens fàcil,
Alguns no volen jugar amb nosaltres perquè encara no ens coneixen, s’escapen corrent, altres en un primer moment ploren i busquen els tutors del pati, algun no callen i d’altres ens exigeixen molt. Per exemple,
el meu fillol, que es diu Ramon, i jo havíem de fer unes figures de paper reciclat amb uns motlles de diferents formes: cors, estrelles, núvols… Però ell no tenia ganes de fer res, així que va agafar la pasta del paper reciclat i va començar a tirar-lo, fer boles… Però d’alguna manera,això, ens ensenya a posar-nos a la pell de els pare els tutors i ens ajuda a veure la realitat.
Doncs com ja us em explicat al principi, el nostre objectiu durant aquest curs és compartir el projecte de la Òliba amb el qual tant ells com nosaltres treballarem, aprendrem, gaudirem, riurem, plorarem… Però sobretot ens divertirem i ens ho passarem molt bé.

IMG_4857

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *