L’OME SENSE H

Em dic Blau Granell Ardanuy i he guanyat el segon premi a la primera edició de relats curts de “Me’n contes un de ciència?”
El meu conte s’ha titulat “L’ome sense h” i tracta d’un home que vol ser diferent, demana ajuda a un investigador i ho aconsegueix, però sense voler es torna boig, la seva dona se n’adona i fa que torni a la realitat. D’aquesta manera, coneix de primera mà que la fantasia envaeix la realitat i això fa que avanci la ciència.                                                           Els jutges han ressaltat al meu conte: Valor humanista, originalitat i la frescor a l’hora de ésser escrit.

El dia 24 de febrer, vam anar a l’entrega de premis, on hi havia: Els guanyadors de primària i de secundària, les seves famílies, els tutors, els jutges i la Meritxell Morera, una conta-contes professional. Primer de tot els jutges ens van felicitar i després la Meritxell va llegir els nostres relats. El meu va ésser el primer, em va agradar moltíssim quan el va explicar a la seva manera, divertida i culta. Quan va acabar,la Marta i jo vam pujar a l’escenari i em va entregar un diploma i petit regal, una motxilla amb moltes sorpreses a dins. Tot seguit, van fer la entrega de premis a la resta de guanyadors i després d’explicar tots els relats. Els membres del jurat van  explicar que els científics havien de tenir molta imaginació perquè si no, no podrien avançar amb els invents i descobriments. També ens van transmetre que el món de les lletres i el món de les ciències, no eren mons separats, tot el contrari, podien estar units. Per finalitzar ens van animar a continuar imaginant i escrivint.
IMG_9733

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *