Visita de l’associació GALGOS 112

A partir d’una proposta feta per una alumna de 6è, es presenta un treball voluntari sobre els GALGOS, per tal de conèixer millor aquesta espècie de gossos i sensibilitzar-nos sobre el mal tractament que reben molts d’ells.
D’acord amb la el projecte d’apadrinament entre l’alumnat de 6è i I-3, es decideix presentar aquest treball a tot l’alumnat d’Infantil i demanar a l’associació de GALGOS 112 que ens vinguin a visitar, de manera que treballem d’una forma més vivencial i podem tenir informació de primera mà.
És important sensibilitzar als nostres alumnes i fer-lis arribar una bona educació en valors de solidaritat, de respecte a la natura i animals.

Agrair la col·laboració d’aquesta associació que sense cap ànim de lucre ens vam fer passar una tarda ben bonica i enrequidora.

Per si algú està interessat en saber-ne més us facilitem la seva web:
www.galgos112.es


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *