La Judit del CEIP La Rosella de Rosselló, no va poder assistir el darrer dia de seminari, però volia compartir la seva experiència de treball cooperatiu entre 3 escoles veïnes:

La proposta va anar així:

1- Es van reunir els mestres que fan informàtica a cicle mitjà i van organitzar i planificar una temporalització de diverses tasques per aconseguir la realització de 3 contes digitals entre els CEIPs de Rosselló, Alpicat i Almacelles.

2- Davant l’estructura clàssica de qualsevol text (Presentació, nus i desenllaç), van decidir que cada CEIP iniciava una història. Llavors mitjançant videoconferències entre les tres escoles s’explicaven la idea de la presentació que havien creat, i a partir d’aquí s’intercanviaven els contes per continuar-los.

3- Així podem trobar en els tres contes fotografies dels tres pobles i personatges creats pels tres pobles.

4- La cloenda de tot aquest treball va ser el dia 24 d’abril (aprofitant que Sant Jordi era el 23) on es van reunir a Almacelles els 3 cicles de les 3 escoles i van fer la presentació d’aquest llibre i una jornada de convivència que es va valorar molt positivament.

books.jpgbooks.jpgbooks.jpgbooks.jpg