5ª sessió SEMTAC Vallès Oriental II

g1Durant la darrera reunió SEMTAC es van tractar els següents temes:

1.-Notícies i novetats

● Valoració de les actuacions fetes als centres
Vídeo amb dispositius mòbils

Inclusió digital.
Moodle d’Elements del DUA (Disseny Universal d’Apenentatge)

● Propera Jornada :
VIII Jornada de programació i robòtica educatives (21 de maig)

● MHM:
S’ha enviat un missatge informant de la publicació de les bases del concurs (temàtica comparant vida s. XX i XXI). La inscripció s’ha de fer a la mateixa plataforma. Hi ha algunes novetats respecte a l’any passat: les valoracions es faran en conjunt (els difererents treballs presentats per un centre han de tenir un fil conductor) i s’ha de presentar també un petit vídeo explicatiu. Inscripció: de l’1 al 15 de maig de 2016.

● App Education
Es durà a terme a Barcelona el 4 de juny, i hi ha canvis en les bases tant a nivell de quantitat d’assistents/centre com de materials que es demanaran. Tota la informació està
penjada a la web de la xtec: Concurs App Education 2016 . 2 nivells (ESO, BATX/CF) i 6 categories. 8 premis + 2 mencions per assistir a un campus tecnològic. Colònies.

2.- Experiència pràctica

INS Montmeló Site

3.- Recursos

Sessió_5, La Competència Digital Docent (CDD) Fitxes fetes a Montmeló
● Seguretat a Internet:
ARCADES
CAC
Formació terres ebre

● Edumet:
Edumet és una xarxa d’estacions i observadors meteorologics ubicats en centres educatius i altres seus arreu del territori. Ofereixen tot un seguit de recursos per tractar la meteorologia en els centres en base a observacions actuals o dades històriques. El 27 d’abril es va presentar el nou web d’edumet.

Gratis PCE Instruments

4.- Proposta de temes dels seminaris TAC del curs 2016-17
Per tal d’ajustar al màxim els temes del seminari a les vostres necessitats formatives, pel que fa a competències digitals, us proposem que, com en anys anteriors, manifesteu les vostres preferències via el següent FORMULARI.

g2

Aquest article ha estat publicat en General, Protecció Dades, Seminaris TAC, TAC/TIC. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *