III Jornada de robòtica i programació de l’Alt Maresme

El divendres 20 de maig es va celebrar, organitzada pel grup de robòtica de l’Alt Maresme i el CRP de l’Alt Maresme, la 3ª jornada de robòtica i programació a Tordera.

Es va obrir la jornada amb una conferència sobre Intel·ligència Artificial per part de Ramon López de Mantaras que va presentar als oients l’estat actual de la intel·ligència artificial i els reptes als quals s’enfronta. Tot seguit, es van presentar els alumnes dels diferents centres, 4 de primària i 8 de secundària, que han desenvolupat activitats relacionades amb la robòtica.

Tot seguit tothom es va traslladar al Pavelló Parroquial on els participants van mostrar els seus projectes, alguns del quals mostrem tot seguit:

Robots de sumo autònoms i de control remot.

Robots de sumo autònoms i de control remot.

Sínia controlada mitjançant Arduino

Sínia controlada mitjançant Arduino

Jocs desenvolupats amb Scratch

Jocs desenvolupats amb Scratch

Aprofitant la jornada algunes empreses dels sector van dur a terme tallers sobre impressió 3D, drons i programació, i l’acte es va concloure convocant tots els participants per l’any següent.

Aquest article ha estat publicat en General, Innovació Educativa, Robòtica Educativa, TAC/TIC. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *