Primera jornada de nous coordinadors TAC

El darrer 28 de setembre de 2014 es va realitzar la jornada informativa per a nous coordinadors/res TAC a la sala Polivalent de l’edifici de l’EOI al carrer Onofre Arnau 32 de Mataró on van assistir al voltant de cinquanta coordinadors/es TAC de centres d’ensenyament primari, secundari i escoles d’adults públics dels Serveis Territorials al Maresme i Vallès Oriental.

L’objectiu de la formació és remarcar la importància del coordinador/a TAC com a referent per promoure, dinamitzar i incentivar l’ús educatiu de les eines tecnològiques (TIC) per a l’aprenentatge i el coneixement (TAC).

Aquesta jornada, la primera de les cinc que hi ha previstes entre setembre i novembre té l’objectiu d’ubicar els nous coordinadors d’informàtica dels centres en l’estructura de suport TAC de la que disposen i dotar-los d’eines que els permetin dur a terme les seves funcions relatives a la difusió de l’ús de les TAC en l’àmbit pedagògic.

Es va fer referència tant a serveis que s’estan potenciant darrerament com Nodes o Toolbox com altres eines com l’espai per desenvolupar el Pla TAC del centre, els diferents portals de suport a la coordinació, Educat, Portals dels seminaris o Alexandria entre d’altres. A continuació us adjuntem la presentació que es va utilitzar per realitzar la primera sessió amb vincles a les adreces d’interès que es van comentar.

En les properes sessions es parlarà d’eines de suport a la gestió dels equipaments i es facilitaran alguns materials per facilitar la gestió dels centres.

La propera sessió està prevista pel proper dilluns 5 d’Octubre.

Aquest article ha estat publicat en Educat2.0, Formació, Formació, Pla TAC, TAC/TIC. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *