5a Sessió del Seminari TAC del Vallés Oriental I

Nou linkat: Vam presentar el nou linkat. En vàrem fer una instal·lació en un portàtil i vam comentar algunes avantatges del linkat respecte del windows. També alguns inconvenients. Vam insistir amb el concepte “programari lliure”

Còpies de seguretat: Alguns companys havien demanat que mostréssim formes de fer còpies de seguretat automàtiques. Vam presentar el cobien backup. Vam instal·lar-ne un en un ordinador i vam fer una pràctica de programar una còpia. Vam comentar la necessitat de les còpies i on allotjar-les.

Aprendre i ensenyar en entorns digitals: Vam veure un parell de vídeos per remarcar que els canvis metodològics no ens els dóna l’eina (les TIC) sinó que el canvi metodològic el crea el mestre. Vam ressaltar que la introducció de noves eines pot ser una oportunitat per a canviar rutines.

I quin és el paper del coordinador TAC en aquesta feina? No és fàcil. No som ningú per dir als companys com han de fer la feina. Cal la implicació dels equips directius. Constatàvem que, en general, els coordinadors TAC no ens sentim membres de l’equip directiu i que l’equip directiu tampoc ens en considera. La relació equips directius-coordinador TAC, ha de millorar força.

Aquest article s'ha publicat dins de Seminaris TAC, TAC/TIC i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.