5a Sessió del Seminari TAC de Mataró

Per motius tècnics, la sessió ha tingut lloc excepcionalment a l’Escola d’Educació Especial Les Aigües i s’ha desenvolupat segons l’horari i l’ordre del dia previstos, amb l’assistència d’una majoria de les persones inscrites. El contingut de la sessió i la documentació usada es poden consultar a http://goo.gl/3MLz1

La sessió ha tingut quatre blocs: (1) informacions sobre formació 2013-14 (FIC, SEMTAC,…) i sobre migració de moodle, (2) valoració global del seminari, (3) treball en l’àmbit TAC d’acord amb la proposta del Servei TAC, i (4) intercanvi d’experiències.

En els dos primers punts, s’ha fet una valoració positiva tant del desenvolupament del seminari com del seu format. S’ha posat especial èmfasi en la necessitat de no canviar-lo ni d’estructura ni d’horari. També s’ha valorat positivament la posta en marxa de l’aplicació per elaborar el Pla TAC i s’ha constatat la necessitat d’aprofundir en els mecanismes per fer la transferència del seminari als equips directius i als claustres. En el tercer punt s’ha fet una presentació dels materials i propostes disponibles a la XTEC sobre ‘Aprendre i ensenyar en entorns digitals’ amb el compromís dels assistents de seguir-hi treballant individualment, donada la magnitud i qualitat dels materials i l’escassetat de temps. En el darrer punt de l’ordre del dia s’han presentat experiències TAC molt reeixides per part de les escoles Les Aigües, Rocafonda, Àngela Bransuela i Montse Solà. Altres escoles han deixat documentació que també es penjarà a l’espai virtual.

Com ha estat una constant tot l’any, el nivell de participació i el clima de treball ha estat molt positiu i distès i les tres hores han quedat curtes.

Aquest article s'ha publicat dins de Seminaris TAC, TAC/TIC i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.