L’EduWikiLab

El passat mes de desembre es va publicar a la revista Ciències un article titulat “EduWikiLab: la creació d’un espai col·laboratiu sobre treballs pràctics al laboratori i al taller”.

L’article explica que la realització de treballs pràctics (al laboratori i el taller) té un gran potencial educatiu per a les matèries de ciències experimentals i aplicades; i que la dificultat de trobar materials i pràctiques fa necessari un espai col·laboratiu (com els wikis) on els professionals puguin discutir i elaborar conjuntament principis pràctics i materials didàctics provats i optimitzats. Al llarg de l’article es descriu la creació de l’EduWikiLab.

Aquest projecte està impulsat per professors i professores que formen part del Grup de Treball WikiLab, dintre del Pla de Formació de Zona del Vallès Oriental I (Granollers).

Logo de la revista Ciències

Aquest article s'ha publicat dins de Desenvolupament centres, Esdeveniments centres, Formació, Serveis Educatius i etiquetat amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.