Presentacions del nou Model TIC

L’octubre del 2011 el Govern va aprovar la gestió centralitzada, transversal i coordinada de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) de l’Administració de la Generalitat de Catalunya i el seu sector públic. El Govern també va acordar que el Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació (CTTI) fos l’encarregat, a partir de les necessitats definides i prioritzades per cada departament, de la contractació centralitzada, la gestió i el subministrament de solucions TIC de tota la Generalitat.

Durant l’últim trimestre del 2012 s’ha portat a terme el procés de licitació i transició dels serveis que han entrat en ple funcionament al gener del 2013. Al començar aquest procés, el Servei Territorial del Maresme-Vallès Oriental va enviar una carta a tots els centres indicant el començament del nou model.

En aquests moments el desplegament s’està duent a terme seguint les previsions marcades. A fi d’informar als centres públics sobre la situació actual del desplegament al nostre territori, el Servei Territorial ha organitzat dues presentacions sobre com evolucinarà el nou model TIC. Les sessions s’han realitzat el dimecres 27 de febrer de 2013 a l’institut Alexandre Satorras de Mataró i el dimecres 6 de març de 2013 a l’institut Antoni Cumella de Granollers.

La presentació explicada la podeu trobar al Portal de Centre. A més podeu accedir a més informació al portal de la Generalitat, al portal del CTTI i al bloc del gencat.cat.

 

 

 

 

 

 

Aquest article s'ha publicat dins de Equips Directius, TAC/TIC i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.