Posem en marxa la XI Trobada de Corals d’infantil i primària al MVO

Entre el 7 de gener i el 8 de febrer us podeu inscriure per participar a la nova edició de la trobada de Corals. Us passem l’adeça de la pàgina on surt la informació tant de la trobada de primària com de Secundària.

Aquest any la trobada de Secundària serà a Barcelona, i per la de primària tindrem dues seus: Mataró (Teatre Monumental) i Granollers o Les Franqueses del Vallès (a determinar).

Els cants comuns de la trobada de primària seran:
El Cant de la Trobada
El burriquet
La nau pirata

A més, igual que les altres edicions, us convidem a preparar dues cançons: una tradicional catalana i una d’arreu del món. Us demanem que al fer la inscripció concreteu al màxim les cançons per evitar repeticions el dia de la trobada. Un cop passada la trobada també us demanarem que ens feu arribar còpia de les partitures per poder compartir-les amb totes les escoles participants (a serveis_edu_mvo.ensenyament@gencat.cat).

Les trobades es realitzaran en la franja de matí i intentarem oferir esmorzar als alumnes, tot i que concretarem aquests detalls un cop hagueu fet la inscripció.

Aquest article s'ha publicat dins de Trobada de Corals i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.