2a Sessió del Seminari TAC de Bigues i Riells

A la segona sessió del Seminari TAC de Bigues i Riells hem treballat el tema de la gestió de la identitat digital del centre.

A partir del document Recomanacions per a la gestió de la identiat digital dels centres creat pels coordinadors del nostre Seminari, es van tractar els continguts proposats per l’Àrea TAC de la 2a sessió del Seminari. En especials els relatius a:

· La gestió de la comunicació del centre educatiu
· Els estils dels canals de comunicació
· La protecció de dades
· L’accessibilitat web
· La propietat intel·lectual

Es va proposar que cada coordinador analitzi la identitat digital del seu centre, responent a les preguntes del document i escrivint les observacions necessàries. Un cop analitzats els diferents espais digitals del centre, es proposaran tres accions de millora. Hi ha un fòrum al moodle del Seminari on penjar la informació.

El Sebastià Cuadras i la Sandra Gay van presentar el document compartit de Google Docs La nostra identitat i comunicació digital. Es tracta d’una presentació de diapositives on cada diapositiva correspon a un centre i en la qual es mostra un mapa conceptual sobre com es realitza la comunicació digital en el nostre centre. Es mostren els diferents espais digitals, els fluxos de comunicació, els destinataris, les funcions…Es proposa que cada coordinador realitzi el mapa conceptual sobre la identitat i comunicació digital del seu centre.

En aquesta línia es van crear alguns materials:

– Document per a l’anàlisi de la identitat digital del centre
– Mapes conceptuals de la comunicació digital de tres escoles: Esc. Montbui, Esc. El Farell, Ins. Manolo Hugué.

Aquest article s'ha publicat dins de Seminaris TAC, TAC/TIC i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a 2a Sessió del Seminari TAC de Bigues i Riells

  1. Retroenllaç: 2a Sessió del Seminari TAC de Bigues i R...

Els comentaris estan tancats.