“Elaboració del Pla TAC de centre”. Xerrada del CRP Vallès Oriental IV

El dijous 17 de gener va tenir lloc al Centre Cívic Cultural “La Fàbrica” de Santa Eulàlia de Ronçana una xerrada sobre l’elaboració del Pla TAC de centre. Aquesta sessió va estar liderada pel Pau Folch del CRP del Vallès Oriental IV i les caps d’esdudis i coordinadors TAC de dues escoles de la zona que l’any passat van elaborar aquest document: l’escola Rosa Oriol i l’escola Les Llisses.

A la presentació van explicar amb molta claredat la importància d’elaborar el Pla TAC, així com van desgranar i seqüenciar molt acuradament tots els passos que cal seguir per crear aquest document amb exemples concrets dels documents i protocols generats pels dos centres.

Han volgut compartir amb tots vosaltres la seva presentació i els materials de la jornada:
Materials de suport a la presentació
Guia de suport a l’elaboració del Pla TAC

Aquest article s'ha publicat dins de Pla TAC, TAC/TIC i etiquetat amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.