Gràcies per tot

El dia que no volíem que arribés ha arribat, i amb moltíssima pena us he de dir adéu i moltes gràcies per haver estat els millors alumnes que pot tenir un. Estic molt orgullosa i ha estat un honor ser la vostra mestra durant aquests mesos.

Hem viscut moments inolvidables que tots sempre els recordarem i a més amb un gran somriure. Continueu sent com sou, que sou genials.

Aquí teniu les millors fotografies de la festa que vam celebrar divendres. Moltes gràcies.

Us dedico aquesta cançó, escolteu la lletra. Espero que us agradi

 

Fins aviat

 

VANESSA

Tallers de plàstica

Al llarg del curs realitzem tallers de plàstica, en els quals fem grups barrejant alumnes de 5è i 6è.

Els tallers que realitzem són :

– Paper maxé

– Pintura

– Decoració i llar

– Colaix

– Ordinador

A continuació, teniu les fotografies del 1r trimestre i del que portem del 2n trimestre.

Després de la visita a l’IES Domènech Perramon

Ja hem fet la visita al nostre futur institut, i a tots ens ha semblat molt gran, la major preocupació es perdre’s els primers dies, però segur que després ja serà com casa nostra.

Tot i així, encara ens queden un parell de mesos fins arribar a final de curs, així que gaudiu de l’escola i de les vostres mestres.

Visita a l’IES Domènech Perramon

El proper divendres 22 de gener anem a fer una visita a l’institut d’Arenys de Munt.  Amb la visita podrem observar i conèixer com és el nostre futur institut i com funciona.

Esperem que l’experiència sigui engrescadora, aprofiteu i feu preguntes de tot allò que volgueu saber.

Si cliqueu a la imatge anireu a la web de l’IES Domènech Perrramon i podreu anar fent un tastet del que ens espera.

ies-domenech-perramon

BON ANY

Us desitgem un bon any i que tots els vostres desitjos es facin realitat.Esperem que aquest any, que a més és l’últim a l’escola, estigui ple d’alegries i somriures.

 

Aquí teniu una petita  història, a veure que penseu. Esperem els vostres comentaris.

EL SECRETO DE LAS FLORES MÁS BELLAS

 Un hombre tenía un sembrado con las flores más bellas y fragantes que nadie pudiera conocer. Año tras año ganaba el premio a las flores más grandes y de mejor calidad y como era de esperarse, era la admiración de todos en la región.

Un día se acercó a él un periodista para preguntarle el secreto de su éxito y el hombre contestó.

-Mi éxito se lo debo a que de cada cultivo saco las mejores semillas y las comparto con mis vecinos, para que ellos también las siembren.

-¿Cómo? -dijo el periodista- pero eso es una locura. ¿Por qué comparte su mejor semilla con sus vecinos, si usted también participa en el mismo concurso año tras año?

-Verá usted señor -dijo el floricultor-: el viento lleva el polen de las flores de un sembrado a otro. Si mis vecinos cultivaran una semilla de calidad inferior, la polinización cruzada degradaría constantemente la calidad de mis flores. Si deseo cultivar las mejores y más bellas flores, debo ayudar a que mi vecino también lo haga.

Lo mismo ocurre con otras situaciones de nuestra vida. Quienes quieren lograr el éxito, deben ayudar a que sus vecinos también tengan éxito. Quienes decidan vivir bien, deben ayudar a que las demás vivan bien, porque el valor de una vida se mide por las vidas que toca. Y quienes optan por ser felices, deben ayudar a que otros encuentren la felicidad, porque el bienestar de cada uno se halla unido al bienestar de todos los demás. Es necesario compartir nuestras mejores semillas de cualidades y virtudes para obtener una excelente cosecha que se verá reflejada en una mejor sociedad.

Què el 2011 se’ns presenti ple d’èxits compartits!!

BON NADAL!!!!

Bon Nadal

 

 

Els nens i nenes de 6è de l’escola Sobirans hem fet el nostre propi lipdub per desitjar-vos a tots i a totes BON NADAL. Ens ho vam passar molt bé preparant el vídeo, no va ser fàcil però ho vam aconseguir, esperem que us agradi el resultat tant o més que a nosaltres.

 

Les vostres tutores, la Paula i la Vanessa us desitgem

 BONES FESTES!!!!!!!

Ens veiem el dia 10 de gener de 2011

Últim dia de classe

Ha estat un dia molt intens, on hem fet un lipdub que ens ha quedat la mar de bé, després l’amic invisible entre tots els companys i companyes de 6è, un bon esmorzar i per acabar la visita als Patges Reials per tenir un matí d’allò més complert.

Aquí teniu un recull de les millors fotografies.

El nostre poble

La classe de 6è B continuem treballant la imatge, però aquesta vegada a partir de les fotografies que hem fet del nostre poble, Arenys de Munt.

En les fotografies següents teniu un recull de les millors imatges de la Festa Major 2010

Hem modificat les fotografies i així era el nostre poble fa molts i molts anys.

I així serà en futur molt llunyà, mireu que divertit

Concert de Nadal

El concert de Nadal és dimarts a les 10 a la sala municipal d’Arenys de Munt.

Els nens i nens de 6è cantem les cançons Quan somriusÉs un desig. Aquí teniu els vídeos per poder anar practicant a casa, segur que sortirà perfecte.