TUTORIA

WHO I AM (Qui sóc)

El passat divendres 10 de desembre vam veure el vídeo Who I am de Nick Jonas en el qual vam estar parlant sobre els prejudicis socials i sobre qui som cadascú en aquesta societat. La veritat és que va ser força productiu i vam descobrir moltes coses sobre nosaltres  mateixos  i sobre els prejudicis que fem a vegades de les persones sense conèixer-les.

FER UN BON ÚS D’INTERNET

El passat divendres vam veure un anunci sobre l’ús que fan els menors i joves d’Internet. Internet és una eina molt útil per fer recerca d’informació, comunicar-nos amb la gent que tenim lluny de la nostra ciutat, etc. Però aquest gegant de les telecomunicacions va més enllà i actualment molt menors i joves tenen facebook, twitters, etc, i hem d’anar amb molt de compte amb tot allò que pengem sobre la nostra vida.

A classse hem estat parlant sobre aquest tema i hem deixat anar una pregunta: ABANS DE PUBLICAR LA TEVA FOTO A INTERNET,PENSA-HO.

ANONIMAT?

Internet és un món immens, però sinó sabem controlar-lo pot anar en la nostra contra. A més la privacitat és molt important, com també la protecció de les nostres dades personals i contrasenyes. Que sàpigueu que qualsevol presa de dades o falsificació de la nostra identitat pot ser denunciable a la polícia, i com a cosenqüència, fins i tot anar a la presó. En l’actualitat, els informàtics i policia poden saber qui ha estat qui ha falsificat o robat contrasenyes entre d’altres dades, amb això no es juga.

FREE HUGS

A tutoria hem parlat sobre aquest moviment que està sorgint arreu del món. Es tracta de fer veure a la gent que a vegades una abraçada és tot el que necessitem, i per aquest motiu ens hem proposat donar abraçades als nostres pares, amics, és a dir a la gent que més estimem.

Aquí teniu el vídeo de la promoció d’aquest moviment.

2 thoughts on “TUTORIA

  1. Ana

    Aquest moviment és un bon moviment, perqué si tens un problema i no vols explicar-lo, li dons una abracada a algu que no coneixes, i sense dir res, moltes de les vegades estàs millor. I al cap i a la fí, tots som humans, potser un es més baix i l’altra més alt, un es més simpàtic i l’altra agradable… Tots sóm humans i no tindriem que mirar malament a un que dona abraçades gratis, perqué potser no ets només tu que les necessita, potser també és ell.

  2. marc

    lo que ens indica aquet video es que abans de posar la nostre foto que o pensem perque et poden agafarla teva foto o raptarta amb linformacio.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *