Adéu Decocros SCCL

Com ja sabeu aquest any hem creat una cooperativa. Hem treballat molt tant nens com mestres i especialment l’Ana Alonso. Han estat uns mesos inolvidables però com passa a la vida tot s’acaba, així que el passat dijous 17 de febrer vam fer una festa per acomiadar l’empresa. Només dir-vos que l’Ana no s’ho esperava i és clar, la sorpresa va ser grandiosa.
Primer vam fer una assemblea valorant el que havíem fer i dient propostes de millora per l’any vinent. Mentres estàvem fent la reunió el Simón estava sortint i entrant per acabar de preparar la festa sorpresa.

L’Ana es mereixia una festa tant xula. Hi havia de tot: Cacaolat, sucs, croissants i unes broixetes de xuxes. Estava tot boníssim. La música tampoc no va faltar-hi. Seguidament unes dels moments més emocionants va ser quan li vam fer els regals. Primer l’Elisabeth li va entregar una planta molt bonica en nom de l’escola i després va ser quan va començar la gresca. Li vam posar un birret i la vam graduar amb un títol de Mestre d’Economia de Primària. A més a més li vam regalar un glogster amb l’orla de la classe que era guapíssim. L’Ana es va emocionar quan li vam donar aquests detalls tan bonics.

Moltíssimes gràcies

Joel Jiménez

5 pensaments sobre “Adéu Decocros SCCL

  1. Molt xulo el reportatge de la festa! I quantes fotos…M’ha fet molt de riure sobre tot la foto que tinc amb el birret!!!! Què bo. GRÀCIES!!!!

  2. Moltisimes gracies Ana Alonso de debo qe has sigut la millor pero montar una gran empresa. Gracies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *