Jocs matemàtics

Alice’s Mazes

Com ja he dit a la pàgina principal. . . . aquests es diuen “Alice” laberints perquè recordar l’escena en Alícia al país on Alícia menja un tros de pastís amb el signe “Eat Me” i es fa més gran, després es beu d’una ampolla marcats “Drink Me” i es fa més petit. Aquests laberints no et farà més gran o més petita, però la distància que viatgen en un moviment es fan més grans o més petits.

Regles: Es comença aquest laberint a la plaça vermella, i la seva posició actual sempre es mostra en vermell. Heu de fer una sèrie de moviments que el portarà a la meta. Comenci cada moviment, seguint una de les fletxes a la plaça roja, els viatges en línia recta a una distància igual a d i, a continuació, feu clic a la plaça on es mouen els extrems.

Quan comença el laberint, d és igual a 1. Quan vostè aterra en un quadrat amb una fletxa vermella, s’afegirà 1 al d. Quan vostè aterra en un quadrat amb una fletxa groga, es restarà 1 a partir del dia. Dos d’aquests laberints amb caselles en blanc, el que no pot aterrar.


Aula de jocs sumdog

4 en ratlla (game product)

Diffy (Puzzle matemàtic)

Un pensament sobre “Jocs matemàtics

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *