Visita a Green Indoor Park

Dins de la nostra línia de visites a diferents espais lúdico-esportius vam decidir adreçar-nos a Green Indoor Park de Granollers.

L’objectiu d’aques aquestes visites és informar-nos de les diferents activitats que s’oferten a la nostra zona per poder fer una sortida amb els alumnes, encabint-la dins del currículum d’educació física.

A green indoor Park ens ofereixen diverses activitats, organitzades per zones, totes relacionades amb la nostra àrea i dissenyades vetllant per la seguretat dels infants. Aquestes son:

  1. Kids zone (Zona d’inflables). Molt apta per Cicle Inicial. Son un conjunt d’inflables els quals estan protegits de forma segura i on un monitor de Green Indoor ens acompanya durant tota l’estança en aquesta activitat. Si els grups són nombrosos disposarem de més monitors.
  2. Motor zone. Apta per Cicle Mitjà i Cicle Superior.  Consisteix en una gran zona (6000m2) de circuits dissenyats per quads, Vipers, motos de trial infantil, simuladors de curses, slot Ninco i Karting).
  3. Freestyle city. Aquesta zona està preparada per activitats amb skateboard, Scooter, Roller y Bmx. Amb espais per activitats d’iniciació com per professionals.

A més d’aquestes zones temàtiques es realitzen altres activitats puntuals, com espectacles de música, projecció d’audiovisuals…

Aquí us adjuntem l’enllaç per si us interessa fer una visita:

Green Indoor Park

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *