Visitem Arbre Ventura

Seguretat vertical a “ARBREAVENTURA”

Arbreaventura és un parc que ofereix activitats de tirolines, tobogans, pas de pals, ponts flotants… combinant  la diversió, la seguretat i el contacte amb la natura.

Aquest tipus de parc va dirigit a tot tipus de persones i escoles, ja que disposen de diferents circuits i materials,  i aquests s’adapten  en cada moment al nivell i exigència personal de cadascú.

Primerament i com a punt clau i diferenciador amb  d’altres parcs del mateix estil, era la SEGURETAT.  La  garantitzaven mitjançant uns mosquetons intel·ligents que són la última tecnologia en parc d’aventures. El funcionament d’aquest tipus de mosquetons és que en tot moment estàs enganxat al que ells anomenaven línea de vida, que és un cable d’acer que va d’arbre a arbre.

Per tant la garantia és que mentre tens un mosquetó obert l’altre està tancat i dins de la línia de vida, garantint la seguretat al 100%, i evitant així caigudes de l’arbre, cosa  que altres parcs d’aventures no ofereixen en aquest moments.

Aquí tenim una petita explicació visual.

 

 

 

 

 

 

 

També podem trobar més info a www.youtube.com/arbreaventura

Aquí podem veure una petita demostració del funcionament. I els nostres  vídeos (tirolina 1, tirolina 2 i passarel·la) i algunes fotos.

 

Punts a favor

–          Seguretat al 100%

–          Adaptable a tot tipus de nivell

–          Contacte amb la natura

 

Punt en contra

–          Es podien fer unes cues molt llargues d’espera entre una i altre activitat.

–          En algun moment i en funció de mosquetó que posaves  podies quedar “liat”, cosa que desprès costava tornar a la posició original degut a no poder treure i tirar enrere el mosquetó de seguretat.

 

Per tant, com a conclusió penso que és una bona activitat per realitzar amb els nostres alumnes, ja que s’adapten  a tots els nivells, des dels nens més actius fins als que els hi costa una mica més. Finalment remarcar la seguretat que ens va donar i no poder caure en cap moment, cosa que van ser mereixedors d’una condecoració

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *