5 de febrer, Dia de la Internet Segura

El Dia de la Internet Segura se celebra a més de 100 països de tot el món des de ja fa una desena d’anys, enguany amb el lema Junts per una internet millor. És un bon moment per treballar amb l’alumnat tant de primària com de secundària a través de la secció Internet segura de la XTEC. Al web Internet +Segura hi trobareu 4 vídeos amb unitats didàctiques per treballar la ciberseguretat.

Us proposem que relateu aquelles accions de sensibilització que heu desenvolupat a l’aula o a tot el centre, a partir de les nostres unitats didàctiques o de creació pròpia. Ens agradaria que ens expliquéssiu aquestes activitats compartint-les en els vostres portals web, als blocs o a les vostres xarxes socials a través de l’etiqueta  #internetsegura2019. El dia 5 de febrer trobareu els hashtags actius #SID2019 ,#SaferInternetDay i #femequip a les xarxes socials, a Catalunya també fem servir #diainternetsegura