Fòrum de treballs de recerca “Ciutat del Prat”

BASES DEL FÒRUM DE TREBALLS DE RECERCA

FòrumEl Centre de Recursos Pedagògics i la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament, amb la col·laboració dels coordinadors de batxillerat dels centres de secundària que imparteixen batxillerat al Prat, per tal d’incentivar la recerca i com a suport a la tasca docent, organitzen el 14è Fòrum de Treballs de Recerca de la Ciutat del Prat, que se celebrarà el 6 d’abril del 2017.

recursosForumRECURSOS

¿Quines són les possibilitats que ofereix el treball de recerca al batxillerat i com explotar-les? Aquesta és la preocupació que ha motivat i orientat la confecció d’aquests articles.

edurecercaEduRECERCA

Els Serveis Territorials d’Ensenyament al Baix Llobregat, juntament amb el teixit associatiu i empresarial de la comarca i amb la col·laboració del Consell Comarcal, la UPC,la Fundació Orienta, el Consell Esportiu del Baix Llobregat, el Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat, InnoBaix, Fundació Mariano,Grode i l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, com a capital de la comarca, promouen amb EDURECERCA el reconeixement dels treballs de recerca de l’alumnat de Batxillerat.