A 6è hem llegit El Petit Príncep

Els grups de 6è de  l’escola Sant Miquel,  hem llegit el llibre “El petit príncep”. Amb aquesta obra hem reflexionat sobre els valors que l’autor posa de manifest, com el respecte, l’amistat, entusiasme, perseverança, etc.

Primer hem fet una lectura col.lectiva del llibre. A mesura que ens endinsàvem en els capítols, anàvem reflexionant sobre aquests i com podien posar-ho de manifest a la seva vida. També anàvem fent una recopilació de les frases més significatives i el missatge que contenien.

En acabar el llibre, van escollir la frase que més els havia agradat i la van plasmar en un dibuix que decoraria el passadís.

Finalment vam fer un treball en grup que es tractava de fer una segona lectura ràpida del llibre, posar títol a cada capítol i fer un petit resum cada tres capítols. Per acabar, tots van fer una reflexió personal. La majoria van expressar que els havia agradat i que recomanaria el llibre a altres companys/es.

Una activitat per ampliar coneixements va ser buscar informació sobre l’autor, sobre els baobabs o sobre paraules que no coneixien.

Ha estat una bona experiència de lectura!!!

Aquest article s'ha publicat dins de Portada, Primària i etiquetat amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *