INTERCANVI DE LLIBRES

Per Sant Jordi, a l’escola Dolors Almeda s’organitza un intercanvi de llibres. Cada infant porta un llibre de casa en bon estat que li agradi i que vulgui compartir amb un company o una companya del seu curs. Els dies previs els anem mirant, llegint, explicant… i quan arriba Sant Jordi, muntem una paradeta on queden tots exposats. Per ordre de sorteig, cada infant escull un llibre de la paradeta i se l’emporta a casa. Aquest any, els padrins de lectura es van apropar als nens i nenes de primer per compartir una estoneta de lectura amb els llibres de l’intercanvi, i van poder llegir plegats al pati gaudint del bon temps… Feliç diada!


Aquest article s'ha publicat dins de Portada, Primària i etiquetat amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *