Com crear una tira còmica: taller per al professorat

El dibuixant Ricardo Hermida (Sr Plástiko) ha dirigit el primer taller sobre els elements d’una tira còmica, destinat al professorat d’infantil, primària i secundària. És una de les activitats programades conjuntament entre els Serveis Educatius i Còmics a Cornellà (Àrea de Joventut de l’Ajuntament) per celebrar els 30 anys de la Mostra de Còmics.
Aquest taller s’emmarca dins la participació dels centres en el concurs de Punts de Llibre 2014, coordinat per l’Àrea d’Educació de l’Ajuntament i el Seminari de Biblioteques Escolars, i està bastit sobre aquests conceptes bàsics elaborats pel Sr Plástiko.

La formació per promoure la lectura dels Còmics als centres va començar amb una xerrada dictada per Jaume Vilarrubí sobre “Què ha de saber un mestre sobre Còmics?”

Elvira Safont

Quant a Elvira Safont

Técnica del CRP Baix Llobregat 5. Serveis Educatius.
Aquest article s'ha publicat dins de Infantil, Portada, Primària, Secundària i etiquetat amb , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *