Xerrada al MAC, nou curs!

L’institut Maria Aurèlia Capmany ha inaugurat les activitats de la biblioteca escolar amb diferents xerrades als alumnes de primer d’ESO. Així, intentem formar els nous usuaris en quant a préstec, tipus de documents, lectures, etc. Només ens cal dir que, sortosament, ens han explicat activitats força interessants desenvolupades a les biblioteques de les escoles de Primària. Alguns esforços, si més no, tenen recompensa!

foto-xerrada1-bloc-crp

Quant a Victòria Hernàndez

Sóc Victòria Hernàndez. Treballo a l'institut Maria Aurèlia Capmany de Cornellà de Llobregat. M'encarrego de la biblioteca escolar. La BE a secundària és un repte i alhora una feina engrescadora. Al centre, tractem de dinamitzar actvitats relacionades amb la lectura.
Aquest article s'ha publicat dins de Portada, Secundària i etiquetat amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *