AMOR I LITERATURA. EXPOSICIÓ AL MAC.

La biblioteca del centre tanca aquest curs escolar amb l’exposició AMOR I LITERATURA. Oberta a tothom, hi trobem els millors títols del fons bibliogràfic del centre on l’amor és el tema principal. Diferents autors, èpoques i llengües; Plató, Jordi de Sant Jordi, Shakespeare, Federico Moccia, Martín Casariego, Gabriel García Márquez …

Avui la Noura Ousidi (3r ESO) ha tornat un dels documents de l’exposició Les joies de la princesa berber de Montserrat Beltran i hem aprofitat per demanar-li opinió.”Narra la història de tres amics que fan vacances a Tunísia. Durant el viatge, viuen diferents aventures relacionades amb una antiga llegenda berber així com també neix l’amor entre els protagonistes. Sóc berber i m’agraden tots els llibres que tracten la meva cultura. Em sento identificada. Molt recomanable per totes les noies i nois berbers.”

Quant a Victòria Hernàndez

Sóc Victòria Hernàndez. Treballo a l'institut Maria Aurèlia Capmany de Cornellà de Llobregat. M'encarrego de la biblioteca escolar. La BE a secundària és un repte i alhora una feina engrescadora. Al centre, tractem de dinamitzar actvitats relacionades amb la lectura.
Aquest article s'ha publicat dins de Portada, Secundària i etiquetat amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *