Participació com a jurat de la Mostra de punts de llibre de l’Ajuntament de Cornellà.

Noelia i Meritxell comentat els punts presentats.

Dimarts 5 de març, a les 13:ooh, al Departament d’Educació de l’Ajuntament de Cornellà, tingué lloc la reunió del jurat de la Mostra de punts de llibre d’engunay. Vam participar per primer cop com a jurat -mai ho havíem estat. Ens va agradar l’experiència perquè vam tenir l’oportunitat de compartir criteris i gustos envers les tècniques emprades, el disseny, els colors i la composició dels punts. A més, entre tots els membres dell jurat, vam triar guanyador i finalistes de totes les categories!

(Noelia Rey i Meritxell López, alumnes de 1r de batxillerat artístic de l’institut Maria Aurèlia Capmany.)

Quant a Victòria Hernàndez

Sóc Victòria Hernàndez. Treballo a l'institut Maria Aurèlia Capmany de Cornellà de Llobregat. M'encarrego de la biblioteca escolar. La BE a secundària és un repte i alhora una feina engrescadora. Al centre, tractem de dinamitzar actvitats relacionades amb la lectura.
Aquest article s'ha publicat dins de Infantil, Portada, Primària, Secundària i etiquetat amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *