Idees per a pasqua

Hola famílies de P3!
Espero que estigueu molt bé. Com sabeu, la setmana que ve comença el període de vacances de Pasqua, així que aprofito per a deixar-vos una idea que podeu fer a casa durant aquestes estranyes vacances. És una recepta que jo també vaig a fer a ma casa, junt amb la família, i després us mostraré el resultat.
I sabeu de què és la recepta?

Doncs de la mona de pasqua!

Espero que us animeu, i fins i tot qui s’atreveixi que m’envií el resultat, o algun arxiu on m’expliqui l’experiència, com ho va fer, o si li va agradar, jo també us enviaré el meu resultat final.

Aprofitem l’entorn familiar, que possibilita la construcció de nous aprenentatges en les diverses situacions i contextos que ens ajuden a ampliar coneixements i a créixer, desenvolupant coneixements, actituds, procediments i noves habilitats.
I a més és promou el treball en equip, hàbits d’higiene i una alimentació saludable, al mateix temps que augmentem l’autoconcepte i autoconfiança, a l’enfrontar-nos a la resolució de problemes de la vida quotidiana, com planificar l’estratègia a seguir, revisar els ingredients, contar-los o mesurar-los, etc.

Moltes gràcies caragolets, cuideu-vos molt!

PD. Guardeu tots els taps d’ampolles i brics de llet, etc. que després de pasqua farem moltes coses amb ells. 😉

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *