Bon dia Caragolets, bon dia famílies!
Avui és l’últim dia de P3, i hauríem d’estar tots junts fent una bona festa d’acomiadament i celebrant l’esforç, els aprenentatges i els bons moments viscuts.
Però finalment no ha pogut ser, així que us deixo aquest vídeo final, espero que us agradi.


Molts besets i bon estiu! ❤️ Corazón Rojo Emoji

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Resposta a l’Escola Sant Jordi

Ja podeu veure el vídeo amb les activitats que vam realitzar per a l’escola Sant Jordi!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Programació del 15 al 19 de juny

Bon dia famílies!

Última setmana d’escola! Pin de Maritza Rios em Caritas | Emoticons engraçados, Desenhos ...

Que ràpid m’ha passat, però si fa res vaig arribar al vostre poble! I en un tancar i obrir d’ulls…  juny!

Ains que peneta en fa dir que ús deixo amb l’últim conte que us explicaré Pin en Emoji Faces

És un conte molt especial per a mi (l’ocasió ho requeria) i amb un missatge molt important per als vostres nens i nenes.

No deixeu mai que pensin o se sentin lligats, o que no poden. I animeu-los molt ara que són petits, però quan siguin grans també.

Espero que us agradi molt!

Us deixo la proposta per a la setmana, m’agradaria que féreu el vídeo de retorn per a l’activitat Amics de l’escola Sant Jordi, que segur que els fa molta il·lusió, però no és obligatòria.

Programació

Ens veiem demà o dimecres a l’últim Meet!

Us estimo! Emoticon que abraza el corazón ilustración del vector (con ...

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Número 4

Bon dia!
Avui algú de la nostra classe compleix anys!!
Sí sí, avui hem de celebrar l’aniversari de l’Èric!! "</p

I aprofitant que molts de vosaltres ja teniu quatre anys, i a la resta us queda molt però que molt poquet, us ensenyo la cançó del número 4 perquè pugueu seguir practicant amb els números durant les vacances d’estiu. Download Guiño Del Emoticon De La Cara Ilustración del Vector ...

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Programació del 8 al 15 de juny

Bon dia famílies!

Comencem la penúltima setmana de P3, açò ja està acabant-se…
I com cada vegada fa més calor, i apeteix menys fer feines, us faig una proposta més dinàmica, en la que no cal que feu retorn, perquè ja no hi ha cap activitat avaluable, encara que si voleu enviar-me alguna cosa, jo la veuré encantada.
I com a P3 hi ha molts artistes… aquesta setmana la dediquem a l’Art, aquí us deixo un dels meus àlbums il·lustrats preferits.

Espero que el gaudiu molt!

Totes les activitats giraran al voltant de l’art, aquí us deixo la proposta.

Programacio P3 del 8 al 15 de juny

I aquí teniu una nova plantilla per a seguir practicant amb el joc “Lletres secretes”

I per últim us deixo un model que podeu usar per fer el vostre autoretrat.
Espero veure-us ben guapos en els vostres retrats! rebecadepueblo: noviembre 2013

Molts besets!! Descargar - Dibujos animados ronda besos emoticono cara haciendo ...

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Programació de l’1 al 8 de juny

Bon dia famíles de P3!
Avui estrenem un nou mes, i li donem la benvinguda a Juny!

I com ja sabeu, cada mes ens porta un poema nou. Aquí us ho deixo el poema de Juny, a veure què us sembla…


I aquesta setmana la programació girarà al voltant de la natura, el nostre entorn, el reciclatge i la sensibilitat cap al medi ambient, perquè el pròxim divendres, el 5 de juny, celebrem el dia mundial del medi ambient.

I per tant el nostre conte mostra algunes conseqüències negatives que podríem patir si no cuidem l’entorn, i amb ell intentaré recordar als nens i nenes la importància del reciclatge que practicàvem a la classe.

Espero que us agradi Hug PNG Free Download | PNG Mart


En la programació seguim caminant cap a la lectoescriptura, però amb activitats i recursos diferents, perquè no decaigui la motivació dels nens i nenes.

I també seguim amb l’activitat de centre “Mitjó de balcó”, aquesta vegada per fer una banderola de mitjons i decorar els nostres balcons Emoji guiño sonriente | Emoticones

Programació

Aquí teniu les plantilles per a treballar al joc de les lletres secretes


I per qui vulgui reforçar…


Ens veiem demà o dimecres!

Molts besets! Emoticon que abraza el corazón ilustración del vector (con ...

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Programació del 25 de maig al 2 de juny

Bon dia famílies de P3!

El divendres passat es va celebrar el dia mundial de la diversitat cultural, i voldria dedicar aquesta setmana a treballar aquest tema, i a la importància i l’enriquidor que resulta la diversitat per als nens i nenes en el seu procés de socialització, dins l’escola. La diversitat en si, és un recurs educatiu d’extraordinari valor, i a més a través del conte que us presento, treballarem també la intel·ligència interpersonal, el respecte davant les diferències, la tolerància, i el valor de l’amistat entre altres. Valors que ens fan créixer en tots els sentits.

A mi en va enamorar així que espero que us agradi.

 

A més aquesta setmana, a part de les propostes setmanals, novament tornarem a realitzar una activitat de centre, participarem en la Festa del Mitjó, enguany amb un nou format:

MITJÓ Al BALCÓ!! (tot per prevenció i salut degut a la covid-19) però ho continuarem celebrant de manera diferent!!!!!

 

En la programació seguim el camí cap a la lectoescriptura, així que seguirem treballant els noms propis de la resta d’amics i amigues que faltaven, fixant-nos sobretot en les inicials, coneixent la seva fonètica, i descobrint coincidències entre els noms dels companys, a partir de l’observació, la diferenciació i la comparació.

Programació P3 25 de maig al 2 de juny
Ací teniu la fitxa amb la resta dels noms dels companys i companyes, i les seves inicials per resseguir.

I aquesta setmana arriba el número 3!

També us deixo una fitxa per qui vulgui fer la sèrie sobre paper.

I per qui vulgui reforçar, teniu la següent “fitxa model” perquè els nens i nenes comencen a practicar, i escriure el seu nom, ja sense resseguir. Imprimiu la que està en blanc, la de “Lucía” és sols un exemple per veure com ho heu de fer. I a l’e-mail de cadascú, també teniu una altra fitxa personalitzada amb el nom del vostre nen o nena. Empreu la que més us agradi. …

Moltes gràcies famílies per la vostra feina, i molts besets als caragolets IMG_2327 | Emoticonos divertidos, Emoji sonriente, Emoticonos

Ens veiem demà o dimecres! Emoticon con el ordenador libre illustration (con imágenes ...

Corazon Emoji Rojo Emoticono Amor - Emoji De Whatsapp Corazon Png ...

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Retrats dels Super avis i Super àvies!

Bon dia famílies de P3,
Aquí us deixo el vídeo dels retrats fets pels vostres nens i nenes dels super avis i super àvies!
Moltes gràcies per la vostra participació! Emoticon que abraza el corazón ilustración del vector (con ...

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Programació del 18 al 25 de maig

Bon dia Caragolets de P3!  🙂

Comencem una nova setmana i des de l’escola volem treballar conjuntament, durant els pròxims dies, el centenari de Gianni Rodari, periodista, escriptor, mestre i pedagòguec, que no sols creava una fantàstica literatura infantil i juvenil, sinó que a partir de les seves, i altres obres literàries, emprava diferents tècniques per endinsar als nens i nenes en la fantasia i a partir d’aquí estimular  i provocar en ells el desenvolupament de la imaginació i la creativitat.

Així que emprant una de les tècniques d’aquest reconegut autor, us presento un conte clàssic, molt conegut i estimat per tots, però amb la seva moralitat canviada, i un final ben diferent, on es treballen valors que sustenten la coeducació, l’empoderament, la llibertat i el respecte entre altres.

Espero que gaudiu del conte tant com jo.

En la programació d’aquesta setmana seguim treballant els noms propis, però aquesta vegada treballem també els d’alguns companys, fixant-nos sobretot en les inicials, coneixent la seva fonètica, i descobrint coincidències entre els noms dels amics i amigues a partir de l’observació, la diferenciació i la comparació, seguint el camí cap a la lectoescriptura.

Programació P3 18-25 de maig

Ací teniu la fitxa amb els noms d’alguns companys i companyes, i les seves inicials per resseguir.

I qui vulgui reforçar…

Jugueu molt  HAS USADO ESTOS EMOJIS DE BALONCESTO? -   balleu Pin en CARITAS  canteu  Stock Photo | Emoticonos, Emojis para whatsapp, Emojis de whatsapp ... i sobretot….  RIEU!  Emoticon Smiley Caritas - Gráficos vectoriales gratis en Pixabay

Ahhh!!!  I treballeu una mica Jugando con emoticonos"

Ens veiem demà o dimecres!  Molts besets, dolços!Papel Sublimación 30x30 Corazón Rojo - Artemanía

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Programació de l’11 al 18 de maig

Bon dia famílies i nens i nenes de P3!  🙂

Aquest pròxim divendres dia 15 celebrem el dia internacional de les famílies, i en aquests temps, una mica més complicats del que és habitual estem adonant-nos, fins i tot més, de la seva importancia, per això he volgut aprofitar aquest tema en les activitats d’aquesta setmana.

Sou i sereu el suport afectiu més important al llarg de la vida dels vostres fills i filles, i a més esteu demostrant un gran esforç en intentar portar-ho tot avant, treball, casa, deures dels nens i nenes… I els mestres som molt conscients de la dedicació i el sacrifici que esteu duent a terme, i estem immensament agraïts. GRÀCIES.

Però us he de dir que les activitats giraran al voltant d’un membre en concret dins la família, unes personetes especials als que tots trobem a faltar, ara que fa tants dies que no els veiem, ELS AVIS I ÀVIES, que ara es mereixien tot el nostre afecte, respecte i dedicació.

Espero que us agradi molt el conte i les activitats proposades.

Esta setmana, en la programació, començarem a treballar el nom propi. El primer abecedari dels nens i nenes està format per les lletres del seu nom i és el primer text que volen reconèixer, ja que els representa a si mateixos a través de l’escriptura, i per tant forma part de la seva identitat. I a més, pròximament, ens ajudarà a relacionar altres paraules, comparant, diferenciant, etc. iniciant-nos així en la lectoescriptura.

Programacio 11-18 maig

Ací teniu la fitxa d’exemple per a realitzar l’activitat avaluable, recordeu que teniu la vostra particular a l’e-mail  😉

I qui vulgui reforçar…

Espero que tingueu molt bon començament de setmana!

Em moro de ganes per veure-us demà i dimecres a les connexions Meet, no falteu! 😉

 

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari