L’abril ja es aquí!

Bon dia famílies de P3!

Avui ha arribat el mes d’abril!!!

Així que tal com fèiem a classe, haurem de acomiadar el mes de març i donar-li la benvinguda a l’abril presentant el nou poema d’aquest mes.

Us deixo un vídeo per recordar als nens i mostrar-vos a les famílies una de les rutines que fèiem cada dia, i que des de casa podeu fer també.

Primer recordem quin dia de la setmana és, dilluns, dimarts, dimecres… si no ho recorden, segur que els ajudarà cantar la cançó de la Dàmaris Gelabert (cançó dies de la setmana).

Una vegada que sabem que avui és “dimecres” els nens van a mirar per la finestra o balcó, el temps que fa, i a continuació busquen el dia en el calendari per poder dibuixar els núvols, la pluja, o el sol, en funció del temps que faci.

Aquesta activitat fomenta l’observació, i l’exploració, i els ajudarà a prendre consciència de diversos conceptes matemàtics, com el temps, i els números.

Després diem el poema de l’abril, frase a frase i fent els gestos que es mostren en el vídeo, ja que els motiva a recitar-lo i més endavant aquests gestos els ajudaran a recordar-lo.

Aquí us deixo el vídeo.

Una abraçada ben forta!   😉

 

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *