Programació de l’11 al 18 de maig

Bon dia famílies i nens i nenes de P3!  🙂

Aquest pròxim divendres dia 15 celebrem el dia internacional de les famílies, i en aquests temps, una mica més complicats del que és habitual estem adonant-nos, fins i tot més, de la seva importancia, per això he volgut aprofitar aquest tema en les activitats d’aquesta setmana.

Sou i sereu el suport afectiu més important al llarg de la vida dels vostres fills i filles, i a més esteu demostrant un gran esforç en intentar portar-ho tot avant, treball, casa, deures dels nens i nenes… I els mestres som molt conscients de la dedicació i el sacrifici que esteu duent a terme, i estem immensament agraïts. GRÀCIES.

Però us he de dir que les activitats giraran al voltant d’un membre en concret dins la família, unes personetes especials als que tots trobem a faltar, ara que fa tants dies que no els veiem, ELS AVIS I ÀVIES, que ara es mereixien tot el nostre afecte, respecte i dedicació.

Espero que us agradi molt el conte i les activitats proposades.

Esta setmana, en la programació, començarem a treballar el nom propi. El primer abecedari dels nens i nenes està format per les lletres del seu nom i és el primer text que volen reconèixer, ja que els representa a si mateixos a través de l’escriptura, i per tant forma part de la seva identitat. I a més, pròximament, ens ajudarà a relacionar altres paraules, comparant, diferenciant, etc. iniciant-nos així en la lectoescriptura.

Programacio 11-18 maig

Ací teniu la fitxa d’exemple per a realitzar l’activitat avaluable, recordeu que teniu la vostra particular a l’e-mail  😉

I qui vulgui reforçar…

Espero que tingueu molt bon començament de setmana!

Em moro de ganes per veure-us demà i dimecres a les connexions Meet, no falteu! 😉

 

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *