Programació del 25 de maig al 2 de juny

Bon dia famílies de P3!

El divendres passat es va celebrar el dia mundial de la diversitat cultural, i voldria dedicar aquesta setmana a treballar aquest tema, i a la importància i l’enriquidor que resulta la diversitat per als nens i nenes en el seu procés de socialització, dins l’escola. La diversitat en si, és un recurs educatiu d’extraordinari valor, i a més a través del conte que us presento, treballarem també la intel·ligència interpersonal, el respecte davant les diferències, la tolerància, i el valor de l’amistat entre altres. Valors que ens fan créixer en tots els sentits.

A mi en va enamorar així que espero que us agradi.

 

A més aquesta setmana, a part de les propostes setmanals, novament tornarem a realitzar una activitat de centre, participarem en la Festa del Mitjó, enguany amb un nou format:

MITJÓ Al BALCÓ!! (tot per prevenció i salut degut a la covid-19) però ho continuarem celebrant de manera diferent!!!!!

 

En la programació seguim el camí cap a la lectoescriptura, així que seguirem treballant els noms propis de la resta d’amics i amigues que faltaven, fixant-nos sobretot en les inicials, coneixent la seva fonètica, i descobrint coincidències entre els noms dels companys, a partir de l’observació, la diferenciació i la comparació.

Programació P3 25 de maig al 2 de juny
Ací teniu la fitxa amb la resta dels noms dels companys i companyes, i les seves inicials per resseguir.

I aquesta setmana arriba el número 3!

També us deixo una fitxa per qui vulgui fer la sèrie sobre paper.

I per qui vulgui reforçar, teniu la següent “fitxa model” perquè els nens i nenes comencen a practicar, i escriure el seu nom, ja sense resseguir. Imprimiu la que està en blanc, la de “Lucía” és sols un exemple per veure com ho heu de fer. I a l’e-mail de cadascú, també teniu una altra fitxa personalitzada amb el nom del vostre nen o nena. Empreu la que més us agradi. …

Moltes gràcies famílies per la vostra feina, i molts besets als caragolets IMG_2327 | Emoticonos divertidos, Emoji sonriente, Emoticonos

Ens veiem demà o dimecres! Emoticon con el ordenador libre illustration (con imágenes ...

Corazon Emoji Rojo Emoticono Amor - Emoji De Whatsapp Corazon Png ...

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *