Programació del 18 al 25 de maig

Bon dia Caragolets de P3!  🙂

Comencem una nova setmana i des de l’escola volem treballar conjuntament, durant els pròxims dies, el centenari de Gianni Rodari, periodista, escriptor, mestre i pedagòguec, que no sols creava una fantàstica literatura infantil i juvenil, sinó que a partir de les seves, i altres obres literàries, emprava diferents tècniques per endinsar als nens i nenes en la fantasia i a partir d’aquí estimular  i provocar en ells el desenvolupament de la imaginació i la creativitat.

Així que emprant una de les tècniques d’aquest reconegut autor, us presento un conte clàssic, molt conegut i estimat per tots, però amb la seva moralitat canviada, i un final ben diferent, on es treballen valors que sustenten la coeducació, l’empoderament, la llibertat i el respecte entre altres.

Espero que gaudiu del conte tant com jo.

En la programació d’aquesta setmana seguim treballant els noms propis, però aquesta vegada treballem també els d’alguns companys, fixant-nos sobretot en les inicials, coneixent la seva fonètica, i descobrint coincidències entre els noms dels amics i amigues a partir de l’observació, la diferenciació i la comparació, seguint el camí cap a la lectoescriptura.

Programació P3 18-25 de maig

Ací teniu la fitxa amb els noms d’alguns companys i companyes, i les seves inicials per resseguir.

I qui vulgui reforçar…

Jugueu molt  HAS USADO ESTOS EMOJIS DE BALONCESTO? -   balleu Pin en CARITAS  canteu  Stock Photo | Emoticonos, Emojis para whatsapp, Emojis de whatsapp ... i sobretot….  RIEU!  Emoticon Smiley Caritas - Gráficos vectoriales gratis en Pixabay

Ahhh!!!  I treballeu una mica Jugando con emoticonos"

Ens veiem demà o dimecres!  Molts besets, dolços!Papel Sublimación 30x30 Corazón Rojo - Artemanía

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *