Els nens i nenes de 3r van anar a Caixa Forum

Foto 03Hem anat d’excursió al CaixaFòrum de Tarragona per escoltar la historia que la Georgina Llapis ens volia explicar perquè ella estava molt interessada en saber la nostra opinió sobre diversos temes i la nostra ajuda per trobar l’entrellat d’una investigació de la qual no sabia com continuar.

La Georgina, treballadora de “Correus” d’una secció una mica especial que envia les cartes destinades als lloc més remots, amagats Foto 02o confusos, ha estat molt agraïda de la nostra col·laboració. Li hem donat un parell d’idees de com continuar la seva investigació i ens ha obsequiat amb un segell i una adreça amb destinació a Edinbourgh per tal d’ escriure una carta a un dels personatges del llibre, que va trobar la pròpia Georgina en l’últim viatge que va fer i que era el punt d’inici de la seva complicada investigació.Foto 01

Esteu atents a aquest bloc perquè us explicarem quina resposta hem rebut de la carta que enviarem!!!!

 

Aquest article s'ha publicat dins de CICLE MITJÀ i etiquetat amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà