ELS DE 3r VISITEN L’AJUNTAMENT

El dimecres 14 de gener, els nens i nenes de 3r van fer la visita a l’ajuntament.

En primer lloc, un grup d’alumnes de 3r d’ESO els hi van preparar una activitat introductòria que els va engrescar força. Consistia en la redacció d’una instància entre tots. Van sol·licitant un pipi-can i la regulació del semàfor que creua la carretera de Sentmenat per tal de no haver d’esperar tant de temps quan van al taekwondo.

A continuació,van entrar a l’edifici de l’ajuntament per entrar la instància per registre i , per finalitzar, els va rebre l’alcalde, Sr. Ramon Majoral, i la regidora d’educació, Sra. Felisa García a qui van fer preguntes sobre la seva vida personal i la seva feina a l’ajuntament.

Quant a Escola Roser Capdevila - Polinyà

Benvinguts al bloc de centre de l'Escola Roser Capdevila de Polinyà. Aquí compartirem el curs escolar.
Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *