EXCURSIÓ DE 5è AL PARLAMENT

D’EXCURSIÓ AL PARLAMENT DE CATALUNYA
Els nens de 5è de l’escola Roser Capdevila vam anar d’excursió al Parlament de Catalunya. A la porta del Parlament vam dibuixar tot l´edifici, els dibuixos van quedar tots molt bonics. Ens vam dividir en dos grups, mentre uns estaven al jardí els altres estaven visitant el Parlament. Al Parlament vam visitar varies sales i la primera va ser la sala de l’Hemicicle, és la sala on voten les lleis. Allà ens van explicar com funcionava tot. Una altra sala era la Rotonda que ens van explicar la bandera catalana com s´havia format. D’altres sales com la sala Rosa, la sala Gris i la sala dels Canelobres. Totes eren molt elegants. Quan vam acabar la visita ens van donar uns quadernets i un llapis. Després vam dinar a un parc amb una font molt bonica i ens van fer una foto a cada grup. Vam jugar una estona fins que va venir l´autocar .

Marta i Laia

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a EXCURSIÓ DE 5è AL PARLAMENT

  1. Marta Cardoso 5èB diu:

    Hem va agradar molt la excursió, vem veure el parc de la Ciutadella, l’Humbernacle que hi havien plantes de tots els paisos i el mamut gegant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *