SORTIDA AL MUSEU DE LA XOCOLATA 2n

El dia 21 de novembre els nens i nenes de 2n van anar de sortida a Barcelona a visitar el Museu de la xocolata. Allí van poder aprendre com es fa la xocolata, la diferència entre els diferents tipus de xocolata i van veure les increíbles figures fetes de xocolata que hi ha en el Museu. També van poder experimentar amb la xocolata dins del taller de figuretes de xocolata i, fins i tot, decorar amb la mànega pastissera, creant un dibuix amb xocolata. Ah! i el que no va mancar , va ser el tastet de la xocolata!!

Després van anar a dinar al Parc de la Ciutadella i, ja que hi érem a Barcelona , vam aprofitar per anar al Palau Robert a veure l’exposició Llapis i acció! Roser Capdevila Dibuixa!!per conèixer més aspectes de la Roser Capdevila i poder contemplar els seus dibuixos que ens van encantar!!

Quant a Escola Roser Capdevila - Polinyà

Benvinguts al bloc de centre de l'Escola Roser Capdevila de Polinyà. Aquí compartirem el curs escolar.
Aquest article ha estat publicat en Cicle Inicial. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a SORTIDA AL MUSEU DE LA XOCOLATA 2n

  1. marisol diu:

    Se nota por las caras de todos, lo bien que se lo han pasado.Gracias.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *